Polityka prywatności oraz cookies

Polityka Prywatności

Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy stopień bezpieczeństwa danych osobowych naszych klientów, respektując ustawę o ochronie danych osobowych.

Administratorem Danych Osobowych naszego sklepu jest Marsandia Andrzej Świątek, ul. Wschodnia 48, 95-054 Ksawerów, NIP:  7311039189, REGON : 471290390.

Sklep przetwarza następujące dane osobowe

  •   Imię i nazwisko klienta, bądź też nazwę jego firmy w przypadku zamówień realizowanych na firmę.
  •   Adres klienta, potrzebny do realizacji wysyłki zamówienia.
  •   Numer telefonu, przechowywany w celu sprawnego kontaktu z klientem.
  •   Adres e-mail, w celu informowania o statusie zamówienia oraz do komunikacji w ramach ustalania szczegółów z klientem.
  •   Dane techniczne, takie jak logi systemowe oraz adresy ip, wykorzystywane są w celach niezbędnych do sprawnego funkcjonowania serwisu oraz w celach statystycznych.

Dane te przetwarzane są ze względu na czynności, które klient wykonuje w sklepie, takie jak:

  •   Dobrowolna rejestracja
  •   Dokonywanie zakupów
  •   Przeglądanie oferty sklepu
  •   Subskrypcja Newslettera

Dane przetwarzamy z najwyższą o troską o zapewnienie bezpieczeństwa oraz przestrzeganie dobrych praktyk, między innymi:

  •   Użytkownicy mają zapewnioną dowolność w stopniu korzystania z naszych usług. Mogą decydować czy i w jakim stopniu będą korzystać z usług.
  •   Udostępniamy możliwość usunięcia danych osobowych lub też wprowadzenia w nich zmian na żądanie użytkownika (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku). Żądanie takie można przesłać drogą mailową na adres bok@marsandia.pl, bądź też za pomocą tradycyjnej poczty na adres 95-054, Ksawerów, ul. Wschodnia 48
  •   Nie udostępniamy danych użytkownika osobom trzecim.
  •   Nie przechowujemy danych wrażliwych, takich jak np. dane kart kredytowych.

Polityka cookies

Sklep wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia użytkownikowi komfortowego korzystania z serwisu. Cookies to pliki tekstowe przechowywane na końcowym urządzeniu użytkownika umożliwiające zapisywanie informacji, które wykorzystywane są do optymalizacji przeglądania strony. Zazwyczaj plik cookies zawiera nazwę przeglądanej strony oraz informacje z określoną nazwą oraz czasem ważności.

 

Produkt dodany do listy życzeń
Produkt dodany do porównania.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji.